Kami ngadegkeun taun 1997!

multi Rongga custom ABS kapang palastik manufaktur suntik molding

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

multi Rongga custom ABS kapang palastik manufaktur suntik molding

multi Rongga custom ABS kapang palastik manufaktur suntik molding

ngaran bagian

material

 Cavities

tipe baja

tipe gerbang

Katerangan

plat hiasan

ABS

 1 * 2

718H

Sub-Gerbang

/

multi Rongga custom ABS kapang palastik manufaktur suntik molding

kualitas Hitop luhur, layanan luhur tur kauntungan silih dina bisnis kapang anu kawijakan kami ogé objektif, Kalawan kapasitas 500-900 susunan molds per taun, Hitop fungsi:

Pembuatan kapang (paeh-casting na suntik). 70% tina molds ekspor ka sakuliah dunya
2) suntik na maot-casting
3) karét & kapang silicone sarta dijieun bagian
4) layar Sutra & percetakan Pad na assembly basajan
5) vakum ngabentuk
6) Prototype

Kapang Standar na tipe

Hasco, DME, LKM, FUTABA, Misumi
kapang suntik, maot-casting kapang, overmold, kapang rotational, kapang gancang, inserts kapang, prototipe, kapang silicone, kapang karét

palayanan

pembuatan kapang, molding, suntik, prototipe, pre-produksi, percetakan layar sutra, desain industri, lukisan, assembly basajan, machining, palapis, karét silicone

klien langsung & langsung

Behr, Renault, Valeo, Philips gé, Intel, Volvo, AUDI, kia, Honda

hirup alat

> 10000 kapang gancang, 100k-200K, 250K-300K, 300K-500K, 1 M>

pamakéan

kapang mobil, imah panerapan kapang, plastik kapang panutup, listrik bagian palastik kapang, Pos, oa componenet kapang, midang botol kapang, hiasan kapang, somah panerapan kapang, patempatan palastik industri

Rongga na baja core

 S136, H13, 2083H, 420, P-20 1,2767, ASSAB baja, 1.2344,1.2343, hardened baja, NAK80,8407, w302, F-2,

software

karya padet, Pro / E, UG, Matercam, E gambar, Otomatis CAD,

bahan palastik

PP / EPDM, Pa, PC, ABS, pe, pepet, PBT, PC / ABS, + GF, + PVDF, + TD, + cf, POM, PS, TPU, TPE, TPV, PMMA, Pei, UHMW

FAQs:

Sabaraha lami teh kalungguhan-waktos keur multi Rongga custom manufaktur kapang ABS plastik?

Biasana daur rarancang téh minggu (5 dinten di sabudeureun), sakumaha keur waktu mingpin manufaktur, Éta kabéh gumantung kana molds 'ukuranana, pajeulitna jeung desain. Biasana, dina kalungguhan-waktos nya Bulan tina 20-50days.

Anjeun nyadiakeun jasa lianna sagigireun multi Rongga custom kapang ABS palastik manufaktur suntik molding?

Kami produsén ngalaman euyeub nu bisa nulungan anjeun ti konsép anjeun pikeun layanan manufaktur produksi, urang ogé alus di bahan séjénna kawas PC, PC / ABS, pe, PP, PBT, HDPE, POM, silikon, karét jeung saterusna produksi bahan urang, sarta ogé aluminium maot casting kapang, maot casting produksi, éta naon urang geus ngalakukeun pikeun leuwih ti 10years di pasar internasional.

Naon pasar utama Anjeun Anjeun fokus dina na dimana konsumén Anjeun datang ti?

Simkuring geus porsi Notrh Amerika, Brazil, Eropa pamasaran ti mimiti. tur ayeuna konsumén utama urang téh ti AS, Jerman, Inggris, UAE, India, jeung sajabana Sababaraha di antarana nyaéta plastik produsén suntik molding jeung sababaraha nu pausahaan desain.


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!